dinsdag 27 april 2010

Brandon haalt zijn B diploma

De laatste maanden ging Brandon op vrijdagmiddag direct uit school naar de zwemles. Dus niet afspreken met vriendjes en na een drukke schoolweek ook nog een intensieve zwemles. Het viel niet altijd mee, maar niet voor niets want Brandon haalde afgelopen donderdag zijn B diploma. Duiken, 6 meter onder water en door het gat, zwemmen met kleren aan, borstcrawl en rugcrawl (Brandon's specialiteit!!) het ging allemaal van een leien dakje. En Brandon mocht dan ook het zwemdiploma bij de juffen in ontvangst nemen, met een mooie pet erbij (er staat een B op: leuk als je een B diploma haalt, maar vooral ook als je Brandon heet!).

Van mamma kreeg Brandon voor deze mooie prestatie een nieuwe schooltas. Dat kwam heel mooi uit, want de oude was net stuk. En deze nieuwe is van pokemon, dus heeeel stoer! Vrijdag ging de tas en diploma mee naar school om aan de juf en de klas te laten zien. Brandon is de eerste in de klas met een A en B diploma. Knap hoor!

Over 1,5 jaar in groep 4 is er schoolzwemmen. Een mooi moment om voor het C diploma te gaan oefenen. Voorlopig mag Brandon weer lekker spelen en met zijn vriendjes afspreken op vrijdagmiddag.

1 opmerking: