vrijdag 3 december 2010

Sinterklaasfeest bij Esri

Zoals elk jaar natuurlijk ook weer naar het sinterklaasfeest bij Esri. We zetten eerst Joey af bij de sporthal in Rotterdam waar hij training van de honkbalbond had en reden toen door naar kantoor. Er was wederom een mooi programma. De jongens mochten eerst een trommel versieren en een tamboerijn maken, die hadden ze nodig om muziek te maken voor Sinterklaas. De pieten legden het uit en hielpen mee. Toen eerst nog een lekker broodje en daarna kwam Sinterklaas (Mark had ondertussen ook Joey weer opgehaald).

Alle kinderen mochten bij Sinterklaas komen en er werd natuurlijk muziek gemaakt met de eigen muziekinstrumenten. Mikey vond het knutselen geweldig, maar kijkt argwanend naar de pieten en wil ook beslist niet bij Sinterklaas op schoot. Hij blijft toch liever bij pappa of mamma in de buurt. Dylan mocht voordoen hoe een echte Djembé klinkt en Brandon vertelde dat hij op school zo goed heeft voorgelezen tijdens de kinderboeken week.

Als Sinterklaas weer weg moet mogen de kinderen traditiegetrouw op zoek in het kantoor naar de cadeautjes. Gelukkig worden die weer gevonden. De jongens worden verwend met: duplo, een mini voetbaltafel, Dolfje weerwolfje spel en het spel Brain acadamy. Het laatste jaar trouwens dat Joey mee mocht naar dit feest dat georganiseerd wordt voor kinderen van 0 tot en met 10 jaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten