zondag 27 september 2009

Joey met pupillen 2 kampioen!

Een spannende dag vandaag. De laatste wedstrijd van de competitie van de pupillen 2. De wedstrijd is thuis tegen de Blue stars. Bij winst of gelijkspel worden ze kampioen, maar bij verlies waarschijnlijk niet. Ik vertrek met Dylan en Brandon (en Mikey) naar de wedstrijd van de peanuts bij de Twins (Oosterhout), en Mark gaat met Joey mee naar de eigen club.

Terwijl ik zit aan te moedigen bij de peanuts, die een goede wedstrijd spelen tegen een zeer sterke tegenstander, krijg ik per SMS door dat de pupillen een eind achter staan met 4-13. Wat zou dat jammer zijn... maar ja afwachten maar. De Twins zijn ondanks dappere tegenstand, goede slagen van Dylan en een prachtige buiksliding van Brandon, net iets te sterk en de Hawkies verliezen met 20-16.

Beter nieuws komt via de SMS: de Hawks hebben zich herpakt en winnen toch nog met 22-16. Feest natuurlijk op het veld. Compleet met champagne, een echte beker en een toespraak van de voorzitter. Daarna patatjes en veel snoep!

Maar daarmee was het niet afgelopen er moest nog een wedstrijd gespeeld worden tegen de pappa's en de mamma's. Joey heeft smaak te pakken als catcher, en ook pappa Herbold neemt bij de ouders de positie van catcher in. Ik ben met de kleine jongens ondertussen gearriveerd, maar ja wie moeten we nu aanmoedigen? De groep bij de ouders is veel groter dus kiezen wij toch maar voor een plek bij de dugout van de pupillen.

Het niveau bij de ouders is erg wisselend. Het spel is toch lastiger dan sommige ouders dachten. Maar een slag van pappa gaat over het hek, niet gek dus. De pupillen maken echter ook veel punten en uitjes!!! Het is een leuke wedstrijd. Na de wedstrijd is er nog taart en dan is het tijd om moe maar voldaan naar huis terug te gaan. 's Middags thuis gaat Joey buiten nog even oefenen met pappa (pitchen/catchen). Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereiding voor het volgende seizoen!!

3 opmerkingen:

 1. Hartelijk gefeliciteerd met dit verdiende kampioenschap. Mark

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Joey

  Geweldig dat jullie kampioen zijn geworden.
  Gefeliciteerd!!

  Tante Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Joey

  Ik heb net gezien hoe jullie kampioen werden,
  gefeliciteerd.
  Ok heb ik genoten van de fotos

  Oma

  30 September 2oo9

  BeantwoordenVerwijderen