zondag 25 oktober 2009

Joey MVP 2009

Vandaag als afsluiting van het honkbalseizoen het Mix-toernooi bij de Hawks. Dat betekent dat spelers van verschillende teams in gelegenheidsteams zijn ingedeeld. De peanuts kunnen hieraan niet meedoen (immers die slaan nog niet een opgegooide bal), maar vanaf de pupillen kan er worden meegespeeld. Joey had er zin in. Hij hoopte dat hij ook een keer mocht catchen, maar zou dat wel gaan? Hij was namelijk ingedeeld in een team met ook de catcher van Heren 1. Maar die stond zijn basisplek graag af aan de jeugd en Joey mocht als catcher aan de slag. En niet onverdienstelijk! Hij kreeg complimenten van alle kanten en ook nog wat tips van de catcher van Heren 1. De eerste 2 wedstrijden moest het team nog een beetje op elkaar inspelen. Vanaf wedstrijd 3 ging het steeds beter (of kwam dat omdat mamma met Mikey, Brandon en Dylan als supporters gearriveerd waren?). Wedstrijd 3 en 4 werden dan ook gewonnen!

Na de wedstrijden werd van elk team de beste slagman en de Most Valuable Player van het seizoen 2009 bekend gemaakt. Dit is vastgesteld door de coaches van de diverse teams. Voor pupillen 2 werd Joey gekozen tot Most Valuable Player. Een geweldige afsluiting van dit eerste seizoen bij de Hawks. De Saints zijn ondertussen wel echt vergeten. Onze jongens (incl jongste) zijn nu echte Hawks!

1 opmerking:

 1. Hallo allemaal,

  Wat leuk dat jullie een blog hebben en het zo goed bij houden! Erg leuk om te lezen. Karen en Jeroen zijn er nu en van hun hoorden we van het blog. We kijken zeer regelmatig.
  Leuk om te zien dat het met Mikey zo goed gaat en dat de grote broers zo leuk met hem omgaan.
  Hier gaat ook alles goed, de kids groeien hard. Femke wordt al een echte meid en Jelle doet goed zijn best op school.
  Heel veel groetjes uit Curacao
  Rogier, Marloes, Jelle en Femke

  BeantwoordenVerwijderen