donderdag 25 februari 2010

Grote jongensdag

Deze week is het voorjaarsvakantie. De jongens gaan een aantal dagen naar de opvang, maar mamma is ook 2 dagen thuis. Woensdag zijn alle jongens vrij en zijn we een paar uurtjes gaan zwemmen. Dat was voor alle jongens leuk. Donderdag kon Mikey gewoon naar de crèche, maar zijn de grote jongens thuis. We besluiten een grote jongensdag te houden.

Eerst gaan we naar de schaatsbaan hier in Dordrecht. Joey schaatst zo weg en ik kan hem al niet meer bijhouden (zeker nadat ik zelf een keer onderuit ging, laat ik hem maar gaan). Dylan en Brandon vinden het lastiger. Dylan heeft vorige winter al wat op natuurijs geprobeerd, maar Brandon staat echt voor het eerst op de schaats. Maar na een tijdje komen ze toch al aardig vooruit. En hen kan ik gelukkig wel bijhouden!

Na ruim een uur houden we het voor gezien. We eten thuis wat en vertrekken dan naar het station. We gaan naar Rotterdam met de trein, lopen even het kantoor binnen (want er moet met collega's nog wat voetbalplaatjes geruild worden), en daarna naar het Schouwburgplein. Bij Pathe gaan we naar een 3D film. Met bril op en popcorn natuurlijk! Moe zitten we weer in de trein naar huis. In Dordrecht even nog Mikey ophalen bij de crèche en dan kunnen we echt thuis op de bank ploffen. Een gezellige grote jongensdag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten