maandag 22 maart 2010

Een tiener!!

Hiep hiep hoera Joey is tien jaar! Ja echt een tiener in huis. Het was een drukke ochtend. De broertjes hebben Joey wakker gezongen en toen snel naar beneden. Onder toezicht oog van de broertjes steekt Joey zelf de 10 kaarsjes aan. Dan is het natuurlijk tijd voor cadeautjes. Mikey mag als eerste. Raar hoor dat je een pakje hebt met een mooi papiertje, die je dan weer aan iemand anders moet geven. Gelukkig zit Mikey naast Joey en kan hij mooi alles bekijken en zo nu en dan aan de papiertjes zitten.

Joey krijgt een lego poppetje van Mikey, en spelletje van Brandon en een mooi boek met natuurkundige experimenten van Dylan. Pappa had een mooie doos met technisch lego bedacht. En van mamma krijgt Joey voor deze bijzondere leeftijd van 10 jaar een stedentrip naar een Europese stad, die hij zelf mag uitkiezen. Dat wordt dan nog even puzzelen.

Dan is het toch echt tijd om de kaarsjes uit te blazen. Met traktaties voor op school, voor op de opvang en voor op de honkbaltraining vertrekt Joey vandaag van huis. Ondanks dat de feestjes pas het komende weekend zijn, voelt Joey zich dus vandaag wel echt jarig!!

1 opmerking:

  1. Joey, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat veel leuke cadeau's heb je gekregen. Veel plezier komend weekend met je feestje!
    Dikke verjaardagskus van Marloes

    BeantwoordenVerwijderen