vrijdag 12 maart 2010

Zwemvaardigheid 1 snel gehaald

Toen in september het honkbalseizoen was afgelopen vond ik het een goed idee als Joey weer op zwemles ging. Na de diploma's A, B en C werd dit dan de zwemles voor zwemvaardigheid 1. Ik had in de zomer geïnformeerd en toen gehoord dat er geen wachtlijst was. In september bleek er echter toch een wachtlijst te zijn en Joey moest wachten tot december voordat hij mocht starten. 3 maanden de tijd maar, want vanaf begin maart begint op dezelfde woensdag de honkbal training weer.

Joey vond vanaf het begin de zwemlessen niet veel aan. En eind januari had hij er geen zin meer in. Maar omdat het nog maar 5 lessen was tot het volgende diploma zwemmen, zou Joey deze 5 lessen nog doen. Dan was het ondertussen begin maart en dan moest Joey er toch mee stoppen.

Ineens ging het erg goed. Joey maakte goede keerpunten, deed een verdienstelijke beginners vlinderslag, en ineens lukte ook de 9 meter onder water met kleren aan (hoewel Joey dit een vreselijk onderdeel bleef vinden). Het ging zo goed dat Joey ook echt diploma mocht zwemmen, heel goed hoor na maar 3 maandjes les! Afgelopen woensdag was het zover. Joey miste de eerste honkbal training buiten, maar haalde wel het zwemvaardigheid 1 diploma. Hij is er nu wel klaar mee, en wil beslist niet verder met zwemvaardigheid 2.

1 opmerking:

  1. Goed gedaan Joey! Gefeliciteerd. En nu weer lekker honkballen, have fun!

    Liefs uit Curacao

    BeantwoordenVerwijderen