vrijdag 1 januari 2010

Een voorspoedig 2010 gewenst

Oudjaarsdag hebben de jongens de gehele dag uitgekeken naar twaalf uur. Want dan mag het vuurwerk afgestoken worden. Maar eerst nog oliebollen en appelflappen bakken en eten natuurlijk.

Dan is het tijd om nog even te slapen. Of Joey echt geslapen heeft is maar de vraag, want hij kwam om 23.10 weer naar beneden. Wakker geworden door knallen zei hij. Joey heeft Dylan wakker gemaakt en dat was helemaal niet gemakkelijk. Om kwart voor 12 heeft mamma Brandon ook uit bed gehaald. En dan aftellen tot twaalf uur. Om twaalf uur na de kussen en knuffels naar buiten natuurlijk. Joey en Dylan mochten pappa helpen met echt vuurwerk. Mamma en Brandon houden zich bezig met het kindervuurwerk. Het was koud maar wel mooi weer. Het vuurwerk was erg goed te zien. Ook toen we nog even in de zolderkamer van Joey gingen kijken, daar kijk je namelijk mooi over de wijk heen.

Mikey heeft door het vuurwerk heen geslapen en meldde zich om een uur of 1. Logisch want hij had zijn laatste voeding nog niet gehad en had ondertussen wel trek. Hij viert het nieuwe jaar dan beneden nog even mee. Iedereen een heel goed 2010 toegewenst van ons allemaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten